amp template


Coaching de grup pentru ANTRENORI

Un program special dezvoltat pentru:

> Antrenorii care doresc sa-si dezvolte competente specifice de coaching, utile in pregatirea sportivilor sau echipelor cu care lucreaza

> Sportivii care doresc sa continue in cariera de antrenor

> Cluburile sportive care investesc in dezvoltarea si cresterea profesionala a colaboratorilor antrenori  

Sports Coaching Romania

> Dobandesti abilitati de coaching specifice antrenorilor orientati spre perfomanta
> Inveti cum sa te pregatesti mental, cum sa-ti gestionezi emotiile, fricile, reactiile, relatiile, cariera etc prin constientizarea contributiei individuale si asumarea responsabilitatii, raportate la directiile majore din viata de antrenor. 
> Dezvolti abilitati de a asista pregatirea mentala, gestionarea emotiilor, fricilor, reactiilor, relatiilor, carierei sportivilor cu care lucrezi
> Inveti cum sa comunici eficient cu sportivii si echipele cu care lucrezi 

Un total de 92 de ore, derulat pe o perioada de 4 luni:

32 de ore de formare fata în fata, organizate în 2 workshopuri de cate 2 zile de curs în sala;

60 de ore de activitati practice, organizate în sesiuni de cate 3 ore – exercitii de lucru in cadrul grupului, folosind tehnici specifice de pregatire supervizate de un coach acreditat, programate dupa un calendar lunar prestabilit.

workshop I – 7-8 septembrie 2018
workshop II – octombrie 2018 – data exacta se va stabili de comun acord cu participanții in timpul primului workshop
Loc de desfasurare: Grand Hotel Italia *****, Cluj-Napoca
Cost program 980 Eur/participant 

Este interactiv si experiential: prin exerciţii relevante pentru constientizarea provocarilor concrete si specifice pentru tine in raport cu cele legate de sportivii sau echipa cu care lucrezi, factorii interni si externi care influenteaza performanta, precum si moduri practice de abordare si depasire a lor.

Mobirise themes are based on Bootstrap 3 and Bootstrap 4 - most powerful mobile first framework. Now, even if you're not code-savvy, you can be a part of an exciting growing bootstrap community.

Choose from the large selection of latest pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, content slider, responsive image gallery with lightbox, parallax scrolling, video backgrounds, hamburger menu, sticky header and more.

© Copyright 2018 Sports Coaching Romania. Design si implementare ACCT.ro