how to make a website for free


World Cup 2018

De la agonie la extaz
sau
Pregatirea mentala a unui jucator de fotbal inainte de lovitura de la 11 m

Ieri, 1iulie,  loviturile de la 11 metri au fost in centrul atentiei. Atat meciul Spania – Rusia 2-3, cat si meciul Croatia - Danemarca 3-2 au fost decise in urma loviturilor de la 11 m.

Germania - Suedia 2-1

sau 
Cum iti mentii concentrarea pana in ultimul minut al competitiei

Urmarind meciul de fotbal Germania – Suedia din faza grupelor a turneului final de la Cupa mondiala de fotbal 2018 mi-a venit in minte celebra afirmatie: „Impotriva echipei Germaniei nu poti fi sigur ca ai castigat numai in momentul in care au urcat in autobuz si au plecat de pe stadion”

Alte articole

Factori care pot influenta performanta sportiva 

In urma experientei pe care am avut-o cu o echipa de tineri sportivi de perfomanta mi s-au conturat cateva idei pe care vreau sa le impartasesc cu voi cu privire la factori care pot influnta performanta sportiva, atat ca echipa luata ca un tot unitar ,cat si perfomanta individuala a fiecarui sportiv in parte.

Cum integram un jucator nou in echipa?

Una dintre cele mai puternice provocari intalnite in viata unei echipe sportive se refera la integrarea jucatorilor nou veniti in cadrul echipei. Ne-am intalnit cu aceasta situatie si in cadrul programului de coaching sportiv realizat la echipa de baschet feminin U18 NBS Cluj-Napoca.

Mobirise

Raportul dintre antrenor si echipa sau Asteptari vs. Contributie 

Esentiala in functionarea oricarei echipe sportive, si nu numai, este relatia dintre antrenor sau staful tehnic si jucatori, respectiv intreaga echipa. In urma analizei efectuate la o echipa sportiva am observat ca cele mai mari probleme intre antrenori si jucatori apar pornind de la modul de comunicare dintre ei.

© Copyright 2018 Sports Coaching Romania. Design si implementare ACCT.ro